SULTAN KEBAP GEEL

SULTAN KEBAP GEEL Sultan Kebap Geel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 11 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sultan Kebap Geel. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 19:09 Stonden eerst op een fout adres. Daarna foute bestelling gekregen. Goede bestelling gebracht maar was niet lekker. Gratis frieten gekregen die niet nidig waren. Dit vind ik verspilling.
18 sep 2022 om 19:54 Saus vergeten Frieten die je op een hand kan tellen voor 3€
12 sep 2022 om 22:31 Snelle levering
12 sep 2022 om 20:08 we bestelden een visburger en kregen een gewone burger. de kippenvinger was zo taai dat het onmogelijk was om te bijten.
2 sep 2022 om 17:47 Ik ben te vrede , het was supper lekker !!
18 jul 2022 om 18:21 Zeer trage levering. Niet tevreden er mee
17 jul 2022 om 16:23 Ik heb maar 5 sterren gegeven uit respect Maar de kapsalon dat ik had besteld vandaag zaten geen (amper) friet bij Frietjes waren letterlijk op 1 hand te tellen
24 jun 2022 om 20:47 Nooit iets ontvangen, en geen contactgegevens te vinden... Oordeel zelf maar
23 jun 2022 om 2:16 Kapsalon looksaus met alleen wortellen ajuin rode kool en sla besteld wat heb ik aangekregen een kapsalon met alle groenten op terwijl ik allergie heb voor mias dan nog de boullete waren precies al van gegeten en dan nog het eten dat allemaal ijs