SULTAN KEBAP GEEL

Recentebeoordeling


3 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sultan Kebap Geel. Meer weten? Ontdek meer

31 dec 2022 om 23:04 Het is eten is niet eens aangekomen
31 dec 2022 om 22:10 Heb mijn besteling gedaan 2 uur later nog niks gehad echt slecht dus meer dan 90 mins
31 dec 2022 om 21:38 Slechte bediening en eten was helemaal niet eetbaar ik snap dat het druk is met feestdagen maar 3uur voor 2 kapsalons en 2 frietjes bellen geen antwoord !
19 dec 2022 om 15:14 eten was koud
27 nov 2022 om 17:20 Veel later bezorgd. Pasta was met een saus uit een pot. Geen aanrader
26 nov 2022 om 22:55 we hebben maar een deel van de bestelling ontvangen. na verschillende telefoontjes ontvingen we het ontbrekende deel van de bestelling, wat niet degene bleek te zijn die we hadden besteld.
22 nov 2022 om 15:07 Alles was lekker en delivery perfect
24 okt 2022 om 19:35 Wij waren tevreden.
10 okt 2022 om 22:35 Alles perfect
9 okt 2022 om 3:50 alles was vers! heerlijk!
19 sep 2022 om 19:09 Stonden eerst op een fout adres. Daarna foute bestelling gekregen. Goede bestelling gebracht maar was niet lekker. Gratis frieten gekregen die niet nidig waren. Dit vind ik verspilling.
18 sep 2022 om 19:54 Saus vergeten Frieten die je op een hand kan tellen voor 3€